MENU CLOSE

DE FOTOGRAAF(NL)
Karin van van Berkel is geboren in Oirschot, een klein dorpje in Noord-Brabant en daar heeft ze op jonge leeftijd al haar passie voor fotografie gevonden. Nu werkt Karin als professioneel fotograaf vanuit het mooie Den Bosch. Ze reist regelmatig voor opdrachten, in Nederland maar ook naar het buitenland.

In 2014 is Karin afgestudeerd van de Fotovakschool, School of Applied Photography. De jaren daarna investeerde ze in haar groei als professionele fotograaf. In 2018 heeft ze besloten dat ze klaar was voor haar avontuur als freelance fotograaf. Karin is dol op beauty & fashion en naast dat, is huidbewerking (retoucheren) ook een van haar krachten. Ook houdt ze er van om portretten te maken van fascinerende mensen – waar ze ook de innerlijke schoonheid te pakken krijgt op de foto.

Karin boeken als fotograaf of retoucher?
https://karinvanberkel.com
MAIL info@karinvanberkel.com
of BEL 0644389095
Vergeet niet om Karin te volgen op instagram!
en LinkedIn(EN)
Karin van Berkel is born in Oirschot, a small village in Noord-Brabant. As a young girl, she found her passion for photography. Nowadays, she is working as a professional photographer residing in Den Bosch, The Netherlands. She regularly travels for assignments, both within the Netherlands and international.

In the year 2014 she graduated at the Fotovakschool School of Applied Photography. The following years she invested in her growth as a professional photographer. In 2018 she decided that she was ready to start her journey as a freelance photographer. She loves beauty & fashion photography. Skin retouching is one of her strengths and passions. Next to beauty and fashion, she enjoys taking portraits of fascinating people – as she is able to capture beauty from the inside as well.

 
Book Karin as a photographer or retoucher?
https://karinvanberkel.com
MAIL info@karinvanberkel.com
or CALL 0644389095
Don’t forget to follow Karin on instagram!